Rodney King & jag

Den 29 april 1992 fyllde jag 12 år. Det var också den dag då poliserna som misshandlat Rodney King gick fria och följden blev ett flera dagar långt upplopp i Los Angeles. Upploppet avstannade först när Rodney King själv gick ut och bad om lugn med orden ”Can we all get along?”. Genom att upploppen började på min tolvårsdag och senare genom tv-serien Celebrity Rehab har jag haft lite koll på King, som inte var något mönsterbarn vare sig före eller efter polismisshandeln. Och nu är han död, hittad livlös på botten av sin pool. Tragiskt!

Expressen skriver ett dokument om honom idag.

13 reaktioner till “Rodney King & jag”

  1. Pingback: lwrc arm sale
  2. Pingback: bonanza178
  3. Pingback: bonanza178
  4. Pingback: great site
  5. Pingback: แผ่น HPMC
  6. Pingback: DeepNude AI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *