Befängt!

Att KD är galna vet vi ju, men detta är ju helt befängt. En Else-Marie Lindgren vill att Reinfeldt ska avsluta sina tal med ”Gud välsigne Sverige”. Ha!

11 reaktioner till “Befängt!”

  1. Nog för att Sverige behöver välsignas -men av vem??? Och med vad?? Jag tror inte att det hjälper om statsministern av slentrian upprepar dessa ord varenda gång han har talat till punkt. Det blir outhärdligt larvigt!En floskel!

  2. Håller med mum in law faktiskt. 🙂 Men det hade varit kul om han sa det en gång tycker jag men inte alltid… låter kanske bättre på engelska men man är ju så van att usa alltid säger god bless usa så varför inte god bless sweden? Fast det låter konstigt av något slag… Hm… förstår du mitt tänk? 🙂

    Nä nu pressar bebis på magen å gör mig trött.. .måste sova. Skall in på vatten gympa i morogn om inget har hänt 🙂 på fredag är det ju beräknat så vem vet

  3. Pingback: bk8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *