9. Berätta om en av dina favoritlåtar

Efter en månad av vidrig sjukdom har jag noll inspiration kvar. Så när jag såg samma sak på många bloggar valde jag att hoppa på. 24 inlägg om mig kommer här.

En av mina favoritlåtar? Hur ska jag kunna välja en? Musik är väldigt viktigt för mig. Samtidigt är jag helt ointresserad av att leta och lyssna på nytt. Jag har hundratals cds och tusentals låtar i min dator. Pudelrock, Leonard Cohen, brittisk musikalmusik, 60-talslåtar, Michael Jackson, Queen, filmmusik och annat blandas friskt i min ipod.

22 reaktioner till “9. Berätta om en av dina favoritlåtar”

  1. Pingback: click here now
  2. Pingback: superkaya88 login
  3. Pingback: read review
  4. Pingback: noonoo.org
  5. Pingback: thuốc nổ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *