Galet, galnare, Las Vegas

Las Vegas

Vi har bott på ett hotell som hade gondoler inomhus. Det har jag redan berättat. Resten av Las Vegas är lika galet. Eiffeltornet i hotell Paris. Där inne hade man även byggt upp ett miniatyr-Paris. På andra hotell finns det hajar, clowner, bergochdalbanor, cirkus, tropiska trädgårdar … Hotellet New York New York har ett Smith and Wollensky, Frihetsgudinnan, Hudson River, Coney Island och Brooklyn Bridge.

Vi har åkt helikopter till Grand Canyon och landat mitt i. Tyckte kanjonen var lite grund först. Sen såg jag andra helikoptrar bara en tredje del ned från där vi var (ca mitt i). Och insåg att de var små som myror.

Med hyrbil åkte vi runt i Las Vegas, till Boulder City och Hooverdammen. Och så var vi på ett äkta Las Vegasbröllop, där paret vigdes av en Elviskopia. En annan Elvis uppträdde under middagen.

Och så har vi gjort allt vanligt: hängt vid poolen, druckit drinkar, kollat stan.

Bilder av skiftande kvalitet finns här: Josefines Las Vegas på Flickr

Lite skakiga videos hittar du här: Josefine på YouTube

3 reaktioner till “Galet, galnare, Las Vegas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *