Längtar du tillbaka till sommaren?

Tömde kameran på Berlinbilder häromdagen och hittade ett gäng bilder från vår semester också. Så nu finns de här om du vill ha lite sommar och sol igen.

Semester förresten, var uppdelad i tre delar i år. Vi började med bilresa genom 12 länder. (Bilderna finns här). Sen blev det en vecka på landet. Och så en vecka i Stockholm med ganska mycket turistande. Picknick på Långholmen, en tur till Reimersholme, båttur till Drottningholm, middagskryssning i skärgården, sightseeingtur runt Kungsholmen. Och så massa häng i vår favoritpark. Härligt! Det var de bilderna jag hittade i kameran nu.

Sommar och sol. Åhhh!

Sommarstockholm

11 reaktioner till “Längtar du tillbaka till sommaren?”

  1. Pingback: sex ấu dâm
  2. Pingback: hihuay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *