Inget Election Plaza ikväll

För fyra år sedan blev Obama framröstad till USAs nästa president. Då, det var den 4 november det året, var vi på förlovningsresa i New York. (Vi förlovade oss på Brooklyn Bridge den 3/11.) Efter middag på fantastiska Tortilla Flats, där personalen var extremt tydligt demokratisk, tog vi oss till Rockefeller Plaza. Torget utanför NBC hade, kvällen till ära, förvandlats till Election Plaza. Skrapan var indelad i blått och rött och genom sådana där hissar man använder för att kunna putsa fönster på höga hus åskådliggjorde man hur valet gick. Väldigt low tech, men kul.

Ikväll är det dags igen. Tyvärr är vi inte på plats den här gången.

Rockefeller Plaza är ikväll Election Plaza

8 reaktioner till “Inget Election Plaza ikväll”

  1. Pingback: Instagram
  2. Wow, awesome blog format! How lengthy have you been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The full look of your web site is excellent, let alone the content material!
    You can see similar here najlepszy sklep

  3. Pingback: barber prahran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *