Funäsdalen forever on my skin

När jag bodde i USA 2002 gjorde jag en tatuering. För mig är en tatuering något stort, och det måste vara ett livsviktigt motiv. Det första motivet var enkelt; ett tassavtryck, som om min katt klivit på mig. (Tatueraren ville rita dit tigerklor, är väldigt glad att jag sa nej).

Sedan dess har jag velat göra en till. Jag har hela tiden vetat att motivet ska ha något med Funäsdalen att göra, men mer precis än så var svårt att vara. Men så, under hösten 2011 kom jag på det. Jag skulle göra en tatuering med mosippan, Härjedalens landskapsblomma. Några månader av bildgooglande följde innan jag i januari 2012 kom på det. Den perfekta mossippan finns ju på Fjällnytt.

Ytterligare tid gick, det gör ju så sjukt ont! Men till slut bokade jag en tid. Och nu är det gjort! Nu är Funäsdalen och jag för alltid (ännu mer) ihoplänkade. Och det känns så bra.

Och så här blev det:
Dagens version. Den är enbart svart/grå så det röda är bara irriterad hud

358 reaktioner till “Funäsdalen forever on my skin”

 1. Wow, incredible blog structure! How lengthy have you been running a blog for?

  you make blogging glance easy. The total glance of your site is magnificent, let alone the content material!

  You can see similar here sklep internetowy

 2. Pingback: quik 2000
 3. Hello.

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 4. Hello!

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *