Save the Date ute

Jag vet inte om det är vanligt att man skickar Save the Date-info? Jag har bara fått det en gång: när min bror gifte sig 2012. Tycker det är väldigt praktiskt, särskilt som vi gifter oss mitt under höstlovet. (Save the Date = man skickar ut info om att en inbjudan kommer dyka upp, ”boka inte in något annat här”.) Vi skickade även med en länk till vår bröllopssajt, så de som vill kan se detaljerad info redan nu.

Vi har fått mycket bra respons, både på Save the Date och på sajten. Många har sagt att sajten är snygg och att ”verkligen all info finns där”. För oss som jobbar med sånt här är det en självklarhet, men alltid kul att det uppskattas!

7 reaktioner till “Save the Date ute”

  1. Pingback: Fun Cup 2024
  2. Pingback: ทุบตึก
  3. Pingback: bdsm málaga
  4. Pingback: PrEP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *