Fotograf!

Jag skrev ju tidigare om vårt funderande kring fotograf. Nu har vi fått offert, och tackat ja. Martin von Krogh kommer fota vårt bröllop. Han har vunnit Årets bild (klassen Vardagsliv Sverige), kommit två och trea i samma tävling ett gäng gånger, blivit nominerad till Stora journalistpriset. Och han var som sagt överst på vår önskelista.

I priset ingår att han är med 8 timmar på bröllopsdagen, och att han lägger ca 12 timmar på efterarbete, att vi får allt digitalt och att vi får använda bilderna hur vi vill. Efter att ha googlat runt har vi insett att bröllopsfotografering är en djungel. Det säljs (fortfarande!) paket med x antal papperskopior, tackkort och fotobok, men inget digitalt. Eller fotografering, tackkort, spabehandlingar och en affisch (!). Så vi är definitivt nöjda med vad vi får, även om priset är dubbelt mot vad vi räknat med (men billigare än spa-paketet ovan). Det kommer bli så bra!

14 reaktioner till “Fotograf!”

  1. Pingback: Douceur Beauty
  2. Pingback: travestis málaga
  3. Pingback: ks quik 2000
  4. Pingback: HENGLOTTO
  5. Pingback: upg168

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *