Fick inte svära under förlossningen

Läser om en norsk kvinna som blev tillsagd att inte svära. Under sin förlossning! Barnmorskan ska ha sagt att hon förtjänar en tuff förlossning eftersom hon svar och uppmanade henne istället att be.

Det här gör mig rosenrasande av flera orsaker! Under en förlossning är man väl ungefär så utelämnad man någonsin kan bli. Smärta, oro, ingen kontroll. Klart som FAN att man då får svära hur mycket man vill! Och att en ”officiell” person prackar på en annan människa sin egen religion! Alltid vidrigt och speciellt vid en sådan situation.

Jag skulle bli heeeelt vansinnig. Samtidigt förstår jag absolut att föräldrarna inte sa något just då, vem vet vad barnmorskan gjort då …

8 reaktioner till “Fick inte svära under förlossningen”

 1. I vissa lägen är en svordom absolut nödvändig för att uttrycka sig. Ingen har rätt att kritisera det. Och en bön i stället
  -hjälp!!!

 2. Jag hade tänkt att jag inte skulle svära under min förlossning men det får man se hur det går… Jag kan ju inte hålla käften nu med dessa ord men en början är väl alltid bra? =) Fast detta är ju sjukt! Jag skulle aldrig packa på någon min relegion å har jag gjort det så ber jag om ursäkt men under förlossning? Jag hade krävt att byta ut denna barnmorska! Det är min rätt å i alla förlosningsböcker jag har läst så får man faktiskt å bör man faktsikt leva ut sina känslor… Nä jag hade blivit tokig å sagt att hon skall ut å inte vara här!!!

 3. Wow, superb weblog format! How long have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The whole glance of your website is fantastic, let alone the
  content material! You can see similar here dobry sklep

 4. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Cheers! I saw similar text here:
  Hitman.agency

 5. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The full look of your site is
  magnificent, as well as the content material! You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *