Modigt, Lili!

Med rubriken Lili gjorde abort: Djuren är mina barn berättar idag Aftonbladet att Lili (i Melodifestivalsaktuella gruppen Lili och Susie) gjort en abort. Det var nog inte riktigt den rubriken Lili hade tänkt sig, aborten framkommer av en slump i artikeln.

Men hur som helst tycker jag att hon är sjukt modig! Att våga säga ”jag kan få barn, jag har varit gravid men jag gjorde abort eftersom jag inte vill ha barn” känns som något av det modigaste en kvinna kan säga i mamma-maffia-Sverige.

Modigt, Lili!

10 reaktioner till “Modigt, Lili!”

  1. Det är modigt!! Men tänker också med sorg på alla som vill ha barn, men inte kan få. Det är en lyx att kunna välja.

  2. Klart det är synd om de som vill ha barn men inte kan. Men ser inte riktigt sambandet med Lili?

  3. Det är lustigt hur olika det kan vara. En bekant till mig uppfattade det precis tvärtom. Hon skaffade barn när hon var typ 22 och fick en väldig massa kritik av människor i sin närhet. ”Men ska du inte tänka på karriären? Varför skaffar du barn NU?”. Så fort det talas om mamma-hets så förstår hon inte vad folk menar 🙂

    Det kanske var lite ovidkommande, men jag kom att tänka på det. Själv vill jag väldigt gärna ha barn, men blir alltid lika irriterad på föräldrafascister som hävdar att man måste ha barn för att bli en komplett människa. Det är upp till var och en.

  4. Trampe: men det är ju så det är! ”Mamma-maffian” (ok, inte BARA mammamaffian, men särskilt mamma-maffian) anser sig ha rättigheter att ha åsikter om allt gällande barn. Om man inte vill ha dem, om man vill ha dem sent, om man vill ha dem tidigt. Suck.

  5. Världen är överbefolkad! Jordens resurser utarmas. Barnbidrag borde istället vara en belöning till dem som låter bli! 🙂

  6. I simply wanted to thank you so much all over again. I do not know what I might have followed without the type of points contributed by you on such theme. It absolutely was the depressing matter in my position, nevertheless discovering a expert technique you processed that took me to jump over joy. I’m happy for your help and even expect you really know what a powerful job you are undertaking educating the rest by way of a blog. I’m certain you haven’t met all of us.

  7. Needed to draft you one very small remark to help thank you so much again for those awesome methods you’ve provided on this site. It is so strangely generous of people like you to make extensively exactly what many individuals would have marketed as an electronic book in order to make some money for their own end, precisely given that you could possibly have tried it if you decided. These ideas in addition worked to be a easy way to be sure that someone else have similar eagerness like mine to figure out very much more regarding this condition. I believe there are numerous more fun occasions ahead for individuals who scan your website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *