Ett riktigt bra startfält i Skellefteå

Hotellet ljög kanske lite när de hävdade att de hade gratis wifi … Så ett lite sent Melodifestivalsinlägg.

Jag borde ju vara uppvuxen med Lili & Susie (var sju år när de slog igenom) Och visst hade jag en lp-singel med Oh Mama. Men kommer knappt ihåg den och kan inte en enda annan låt med systrarna. Kände definitivt ingen nostalgi när de sjöng igår. Och tyckte väl inte att låten var så bra heller.

Och vad hade hänt med Amy Diamond?! Tyckte hon var helt ok förra året, men i år lät det rent ut sagt för jäkligt!

Våra, Johan är numer lika engagerad i detta som jag, favoriter var istället Måns och H.E.A.T till final och Markoolio och Cookies & Beans till andra chansen. Markoolio var ju jättekul! För folk fattar väl att det var ironi rakt igenom? Uppenbarligen inte. Anders Nunstedt på Expressen fattade inte. DET har jag svårt att fatta.

4 reaktioner till “Ett riktigt bra startfält i Skellefteå”

  1. Thank you for your whole labor on this web page. My mum take interest in going through research and it is simple to grasp why. Most of us notice all relating to the compelling means you create rewarding secrets by means of the website and as well boost contribution from some other people on this idea so our own princess is certainly being taught a lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You have been carrying out a powerful job.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *