Den?!

Jag förstår att Let’s Dancefinalen ger Aftonbladet mycket att skriva om. Jag förstår läsvärdet i en undersökning om läsarnas favorit. Jag förstår att Aftonbladet vill att man ska klicka sig in i artikeln för att få veta svaret. Men hur tänkte den som satte rubriken?! ”Den är läsarnas favorit”. Den? Varför inte skriva ”Här är läsarnas favorit” eller ”Läsarnas favorit”. Lika korrekt och med mycket bättre flyt.

3 reaktioner till “Den?!”

  1. Thanks for your entire labor on this website. My mom loves going through research and it’s obvious why. Most of us hear all concerning the lively ways you convey powerful guides on your website and as well inspire response from other people on the concern and our daughter is without a doubt understanding a lot of things. Take pleasure in the remaining portion of the year. You have been conducting a superb job.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *