Idag blev Sverige så mycket sämre. Och så mycket bättre.

Idag blir Sverige en väldigt mycket bättre – och väldigt mycket sämre plats att leva på. IPRED-lagen införs idag, vilket förstås är en total katastrof och en väg mot ett samhälle jag inte vill leva i.

Samtidigt beslutar riksdagen att äktenskapet ska vara könsneutralt. Homosexuella kan alltså gifta sig nu, och inte ”bara” ingå partnerskap.

Fy fan för Sverige. Och heja Sverige!

5 reaktioner till “Idag blev Sverige så mycket sämre. Och så mycket bättre.”

  1. Pingback: 加入我们
  2. Pingback: read the article
  3. Pingback: ผลบอล
  4. Thank you so much for providing individuals with an extraordinarily remarkable chance to discover important secrets from here. It’s always so pleasing and stuffed with amusement for me personally and my office friends to visit your web site at least three times every week to see the new guides you will have. And indeed, I’m so always impressed considering the outstanding solutions you serve. Selected 1 ideas in this article are certainly the best I’ve ever had.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *