JA! Med reservation

Idag har Sverige gått till EU-val. Jag röstade lila – på Piratpartiet. Inte för att jag är för fri fildelning. Det är jag inte (varför ska artister jobba gratis när ingen annan gör det?). Men för att jag är för integritet, mot FRA och IPRED. För Internet. Den frågan är det bara Piratpartiet som förstår.

Tyvärr tycker jag att Piratpartiet satsar lite för mycket på just ”Piratdelen”. Precis som vid Pirate Bay-rättegången anser jag att man skrämmer bort folk.

Studentikosa sånger om nedladdning, killar med mycket skägg och lite social vana (sk nördar :)) och annat i den stilen är inget jag vill identifiera mig med. Nu röstade jag på PP ändå, men tror tyvärr att många avstår av liknande skäl.

Mina bilder från kvällens valvaka hittar ni här.

Läs mer om valet på: Aftonbladet, Expressen, DN och SvD

2 reaktioner till “JA! Med reservation”

  1. I’m also commenting to let you be aware of what a incredible experience my daughter had reading your site. She came to understand such a lot of pieces, with the inclusion of what it is like to have a very effective teaching mood to make others just gain knowledge of several tricky issues. You actually surpassed our desires. Thank you for churning out such valuable, trusted, explanatory and also fun tips about the topic to Lizeth.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *