Latte House: alla fel

Ställe: Latte House
Kategori: kafé
Prisklass: normalt
http://www.lattehouse.eu/

Sällskapet beställde: Räksallad, grekisk sallad, ost- och skinksallad.

Utlåtande:
Latte House misslyckades med nästan precis allt under vårt besök. I början tyckte vi nästan att det var lite sött, hur dåliga kan man vara, liksom? Men ju fler fel som begicks, ju sämre humör blev vi på. Ska se om jag kommer ihåg alla fel …

Vi beställde en grekisk sallad, en räksallad och en ost- och skinksallad. Menyn, som satt på stora skyltar på väggen, listade alla ingredienser i rätterna. Typ: Grekisk sallad: isbergssallad, gurka, tomat, fetaost, rödlök och oliver. Jättebra att alla ingredienser står! Då kunde jag beställa en grekisk sallad utan lök och mamma få sin räksallad utan majs. På läskkylen stod det 25 kr på dörren för 33-centilitersflaskorna och 25 kr på dörren för 50-centilitersflaskorna. Jag beställde en Coca Cola Zero och fick förstås den lilla varianten. Nu ville jag bara ha 33 centiliter så sa inte till, men riktigt fult att ge kunden den lilla när den stora kostar lika mycket (och konstig prissättning!).

Vi satte oss ned och väntade. Efter ett tag ropade de och undrade vad vi ville ha för dressing. Grekisk = ingen, räk = olja/vinäger och ost- och skinka = curry svarade vi. Nej, olja/vinäger hade de inte, fast det stod på menyn. Men vi har en jättegod som heter Rhode ISland (alltså uttalat på svenska). Servitrisen trodde de uppfunnit den själva … Och curry fanns inte, men mangocurry fanns. Nej, inte enligt menyn påpekade vi. Aha, ok, curry hade de. Vi väntade lite till och sen ropade de igen: vad vill ni ha för dressingar? Äh, vi sa ju just det? Det verkade hon inte ha något minne av. Så samma procedur igen. Med svaret ”man kan bara få dressing på sallad, inte macka”. Så bra, eftersom vi beställt sallader och inga mackor …

Och så väntade vi igen. Till slut kom den grekiska salladen. Den fullkomligt badade i vatten. Och hade en extra ingrediens: groddar (urk!). Några minuters väntan. Så kom räksallade. Full med pasta. Eftersom mamma hatar psatasallad sa hon till. Och fick ett mycket surt svar att, ”ja, det är pastasallad”. Jag har inte beställt pastasallad, jag vill inte ha pasta. ”Alla våra sallader är pastasallad”. Mamma pekar på min tallrik, som ju inte har pasta. ”Ja, alla utom den grekiska”. Jaha, ok, hur ska vi veta det? Servitrisens ”så är det” gav vi inte mycket för. Ingenstans stod det något om pasta. Surt tog servitrisen bort mammas tallrik. Och så kom Johan sallad. Fullkomligt dyngsur den också. Efter några minuter var det dags för andra försöket med räksalladen. Nu utan pasta men full av majs. Och jätteblöt. Förstås.

Tyvärr var inte lokalen bättre än maten. Illgul med illröda inslag. Kul med färg, men ofta tar man en fika eller lunch för att få en paus. Här fick man mest migrän.

Sammanfattning:
Uruselt. Rakt av uruselt.

Betyg:
Överkorsad tass
betyg 0

Kafé

58 reaktioner till “Latte House: alla fel”

 1. Jag håller fullständigt med dig det är det sämsta cafe lr salladsbar jag nånsin varit på den är riktigt urusel. personalen är såå outbildad att det är skrämmande och de tror att de är bäst och att de uppfinner allt som finns där inne. och inredningen,,,, den skall vi inte en gå in på. Jag fick veta av en som jobbat där att maten hanteras ohygieniskt och att det städas väldigt lite och då även dåligt. Jag avråder alla som vill hålla sig borta från matförgiftning eller magsjuka att gå in dit. Stället borde stänga igen punkt slut!!!!!!! Kramar Della.

 2. går regelbundet, mestadels på morgon, på lattehouse, får alltid serverat nygjord mackor, gott kaffe olika sorter, tyvärr är musiken på morgon för hög för att inspireras att sitta inne, men personalen gör bra jobb, alltid artiga och trevliga, har aldrig upplvet någon smuts eller så, tvärtom, allt ser rent och fräscht ut, har arbetat med förmedlingar av rörelser, cafeer och restauranger och VÄLKOMNAR den gladare färgsättningen på lattehouse, lugna vilsamma glada färger gör stället attraktivt och entresolvåningen, 1 tr upp, går bra att nyttja om man vill ha möte lite avskilt och breda ut sih med papper etc. förstår i n t e den kritik som jag sett framförts, men smaken ju som baken, delad och alla tycker inte lika. genom åren har jag besökt, tror jag ett hundratal caffer, slalladsbarer, restauranger och lattehouse får hittills på en 10 gradig skala, där 10 bäst, en stark 7a.

 3. I precisely wished to appreciate you all over again. I do not know the things I would have taken care of without the type of information shown by you regarding this topic. It has been the frightful difficulty in my opinion, however , being able to view the specialized style you handled that made me to cry for fulfillment. Now i’m thankful for this information and in addition have high hopes you know what a powerful job you were doing teaching most people through the use of your websites. I know that you have never encountered any of us.

 4. Nice post. I be taught something more challenging on totally different blogs everyday. It’ll at all times be stimulating to read content material from different writers and observe a bit of one thing from their store. I抎 favor to use some with the content on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l give you a link in your net blog. Thanks for sharing.

 5. Can I just say what a relief to seek out somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know how one can deliver a problem to light and make it important. More people must read this and understand this aspect of the story. I cant imagine youre no more common since you definitely have the gift.

 6. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 7. That is the precise weblog for anyone who desires to search out out about this topic. You realize a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would need匟aHa). You definitely put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 8. I found your weblog website on google and verify just a few of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to studying extra from you later on!?

 9. I found your weblog web site on google and examine a few of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to reading extra from you in a while!?

 10. Thanks for every one of your work on this web site. Betty take interest in participating in investigations and it is easy to understand why. We all learn all about the compelling way you deliver invaluable solutions on your web site and therefore welcome contribution from other people on this theme plus our child is now understanding so much. Enjoy the remaining portion of the year. You have been conducting a first class job.

 11. There are some attention-grabbing closing dates on this article but I don抰 know if I see all of them center to heart. There’s some validity however I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as properly

 12. I found your weblog web site on google and examine just a few of your early posts. Proceed to keep up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of forward to studying more from you in a while!?

 13. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to seek out any individual with some original thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that’s wanted on the internet, someone with a little bit originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 14. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks Nonetheless I’m experiencing challenge with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss problem? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 15. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I am experiencing difficulty with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss problem? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 16. Spot on with this write-up, I really think this website needs much more consideration. I抣l in all probability be once more to read way more, thanks for that info.

 17. I was very pleased to seek out this web-site.I wished to thanks to your time for this wonderful learn!! I definitely enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 18. There are some fascinating points in time on this article however I don抰 know if I see all of them heart to heart. There’s some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as nicely

 19. You made some decent points there. I appeared on the internet for the problem and located most people will go along with with your website.

 20. I抎 should examine with you here. Which is not one thing I normally do! I get pleasure from reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 21. Good post. I be taught one thing more challenging on completely different blogs everyday. It can at all times be stimulating to learn content material from different writers and observe a little something from their store. I抎 prefer to use some with the content on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink in your net blog. Thanks for sharing.

 22. After I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!

 23. After study a couple of of the weblog posts in your website now, and I really like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will probably be checking again soon. Pls check out my web site as properly and let me know what you think.

 24. I抦 impressed, I need to say. Actually rarely do I encounter a blog that抯 both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the problem is one thing that not sufficient individuals are talking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled throughout this in my seek for one thing relating to this.

 25. It抯 onerous to search out knowledgeable individuals on this matter, however you sound like you already know what you抮e speaking about! Thanks

 26. Hey! I simply would like to give an enormous thumbs up for the good data you’ve gotten right here on this post. I can be coming back to your weblog for extra soon.

 27. This is the correct blog for anybody who desires to seek out out about this topic. You notice a lot its almost laborious to argue with you (not that I truly would need匟aHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply nice!

 28. An fascinating discussion is price comment. I think that you should write more on this topic, it may not be a taboo subject however usually people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 29. I used to be very pleased to search out this internet-site.I needed to thanks for your time for this excellent read!! I positively enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 30. After examine a few of the blog posts on your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and will likely be checking again soon. Pls try my web site as effectively and let me know what you think.

 31. It抯 laborious to search out knowledgeable individuals on this matter, but you sound like you recognize what you抮e talking about! Thanks

 32. I am often to blogging and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and hold checking for brand spanking new information.

 33. Aw, this was a very nice post. In concept I would like to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make an excellent article?however what can I say?I procrastinate alot and in no way seem to get something done.

 34. I enjoy you because of all of your work on this site. My daughter really loves doing research and it’s easy to understand why. A number of us learn all of the powerful means you produce powerful tricks on this web blog and as well as encourage response from people on that issue while our daughter is always learning so much. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re conducting a splendid job.

 35. I’m often to running a blog and i really recognize your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and hold checking for brand new information.

 36. I’m often to blogging and i really admire your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your web site and maintain checking for brand new information.

 37. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find anyone with some unique thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality. useful job for bringing one thing new to the web!

 38. I found your weblog site on google and verify a number of of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to studying extra from you in a while!?

 39. Can I simply say what a reduction to search out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know easy methods to deliver an issue to mild and make it important. Extra folks need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre no more in style since you undoubtedly have the gift.

 40. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally ?taking time and precise effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and on no account seem to get one thing done.

 41. An fascinating discussion is price comment. I believe that you should write extra on this matter, it won’t be a taboo topic however generally individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 42. There are some interesting deadlines in this article however I don抰 know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to FeedBurner as effectively

 43. I’m usually to running a blog and i actually admire your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your website and keep checking for new information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *