Grill och kartonger

Ja, foten kanske inte tycker att det är så roligt att flytta. Jäklar så ont jag har.

Idag har vi plockat upp ur kartonger. Eftersom vi reser på semester på lördag och kartongerna ska vara återlämnade senast den 3/8 och vi kommer hem den 1/8 är det lite bråttom. Men eftersom vi ska göra om en hel del, badrummet, köket, bygga bokhyllor och förvaring tex, är det svårt att ställa saker på rätt plats. Faktum är att vi inte ens vet vilket rum som ska vara sovrum osv. Så det blir mest att vi tömmer kartonger för att vi måste, inte för att sakerna hamnar på rätt plats.

Förutom kartongtömning har vi shoppat. Sophink, diskställ, krokar och en enorm grill. Nu ska den monteras!

20130706-222226.jpg

5 reaktioner till “Grill och kartonger”

  1. Pingback: sbobet777.bet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *