Välkommen hem till kaoset!

Vi hade ju bara hunnit bo knappt två veckor i nya lägenheten innan vi åkte iväg, så det var ett härligt kaos som mötte oss hemma. Men för första gången någonsin är vi rätt ok med att det är kaos. Innan vi kan tömma kartongerna måste vi bygga bokhyllor och förvaring. Innan vi kan bygga det måste vi bestämma hur och var vi vill bygga, hitta en hantverkare osv. Och vi har bestämt att inte göra ett skvatt under semestern. Jag vägrar lägga semesterdagar på sådant.

Så vi lever i kaoset, och struntar i det. Tror att det är en bra erfarenhet för oss, extrema ordningsmänniskor som vi båda är.

Så sedan vi kom hem har vi haft middagsgäster två gånger (utan att städa innan, planera menyer, utan att grilla grönsaker, svamp, kött, korv och ha tusen såser. Befriande!), tittat på Prideparaden, varit på picknick, hängt i parker och på takterrassen. På onsdag åker vi till landet.

Utsikt från takterrassen #östgötagatan

3 reaktioner till “Välkommen hem till kaoset!”

  1. Pingback: ผลบอล

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *