Träff med hantverkare

Vi ska göra om en hel del hemma, det bestämde vi redan innan vi köpte lägenheten.

Det är mycket ”katten på råttan”; för att kunna få bort kartonger måste vi bygga garderober/bokhyllor och innan vi bygger det måste vi måla om och innan vi målar om måste vi hitta hantverkare, etcetera. Men det är ju bara att sätta igång.

Den här veckan har vi träffat två olika hantverkare. Vi hade tänkt screena fler, har fått flera rekommendationer av kollegor, men vi föll helt och totalt för hantverkare nummer två. Vi har ju inte testat honom, det kan ju vara katastrof, men just nu kan vi inte tänka oss att arbeta med någon annan. Får väl se om vi fortfarande tycker så efter att ha fått offerten. 🙂

Första steget: kakelugnsrummet.

Kakelugn #östgötagatan

2 reaktioner till “Träff med hantverkare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *