Så ska kundservice se ut!

Idag kom sängborden. Precis så snygga som vi trodde. Men trasiga. (Träet hade svällt så lådorna gick inte att öppna/stänga). Just idag var det droppen som fick trasiga möbelbägaren att rinna över. Arg som ett bi skickade jag ett ganska ilsket mail till företaget. Som ett alternativ föreslog jag att den snickare som vi har kontakt med just nu skulle få laga dem, och möbelföretaget betala. Strax efter kom snickaren hem till oss och fick ge en prisuppgift direkt, som jag skickade till möbelföretaget.

Någon timme senare fick jag svar. Klockan åtta på kvällen. Man bad om ursäkt och tyckte att snickaren var en smidig lösning, om vi tyckte det. Och att de ville ge oss lite extra rabatt på fakturan. Jag svarade snabbt och bad om ursäkt om jag låtit extra arg på henne när jag egentligen är arg på en annan möbelsituation. Hennes svar? Att självklart ska man bli arg om man får trasiga möbler.

Eftersom vi redan älskar borden och redan har en snickare på gång är detta den perfekta lösningen för oss. Och möbelföretaget har gjort alla rätt:

– Svar snabbt, mycket snabbare än man kan förvänta sig. (Svar på någon timme, en kväll.)
– Betalade kostnaden utan knot och gav dessutom kompensation.
– Bad om ursäkt.
– Hade ett väldigt trevligt bemötande.

Heja My Way My Home!

6 reaktioner till “Så ska kundservice se ut!”

  1. Pingback: 태국유흥
  2. Pingback: WEDDING
  3. Wow, awesome blog format! How lengthy have you been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The entire glance of your web site is great, as smartly as the content!
    You can see similar here dobry sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *