22 dagar senare: börjar tröttna på renovering nu

Idag är det dag 22 av renovering hemma. Och vi är redan utleda på situationen.

Det finns ett lager slipdamm på allt. Olika tjockt på olika ställen. Och jo, alla rum är inplastade, men det sprider sig ändå. I förra veckan insåg jag att min tandborste var igengrodd. Mysigt (jag har köpt ny och ställt på annan plats nu).

Vi sover fortfarande på golvet på övervåningen. Förhoppningvis kan vi få en säng nu ikväll.

Oordningen. Tidigare hade vi rätt bra ordning på sakerna, trots kaoset: de jobbade i kakelugnsrummet och allt; möbler, Johans arbetsplats, kläder, tvätt, kartonger med mera, fanns i gårdsrummet. Sen skulle de börja jobba med gårdsrummet, och kakelugnsrummet var inte riktigt klart. (Hantverkare A tyckte det, men inte vi och inte Arbetsledare Z eller Hantverkschef S) så vi fick släpa upp saker på övervåningen, packa köket fullt samt skyffla in saker i halva kakelugnsrummet.

I denna minut har vi ingen fristad alls hemma. Det är kaos i precis varje rum nu.

Vi vill renovera allt, vi har inte ångrat oss, vi visste att det skulle bli stökigt, vi visste att det skulle ta lång tid. Men idag är det lite motigt.

4 reaktioner till “22 dagar senare: börjar tröttna på renovering nu”

  1. Pingback: superkaya88
  2. Pingback: slot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *