Nya dörrhandtag, nya fönsterhandtag, och massa slipdamm förstås

Vad händer här? Det spacklas och slipas och målas. Övervåningen var i ganska dåligt skick visade sig, vilket våra hantverkare naturligtvis inte står ut med. Så det spacklas och slipas och målas. Idag tyckte de att de ju inte kunde lämna förrådet vi har på övervåningen omålat. Jo, sa vi. Nej, sa de. Men det är proppfullt, sa vi. Ok, sa de, då får vi tömma det åt er, för det ska målas. Ok då. 🙂

Förra helgen lånade vi min pappas lägenhet (han var bortrest). Sovmorgon! Ingen röra! Skönt. Och så har jag lyckats övertala sambon att vi behöver nya fönsterhandtag. De gamla passar ju inte alls in, vi måste ha sådana som matchar lägenheten och husets byggperiod. Och så köpte vi ju nya dörrhandtag för ett tag sedan. Nu har vi nya dörrhandtag, och nya fönsterhandtag:

20131016-204446.jpg

20131016-204503.jpg

7 reaktioner till “Nya dörrhandtag, nya fönsterhandtag, och massa slipdamm förstås”

  1. Snygga! Vi ska också skaffa nya handtag. Var köpte ni dem?

    Underbara hantverkare förresten!

  2. Vi nördar ned oss och letar dörrhandtag, eldosor, lampknappar och fönsterhandtag från den tiden då husets byggdes. Så vi handlar mycket på Byggfabriken och Sekelskifte. Det är inte billigt, men vi tror på att även ta hand om detaljerna nu när vi gör om allt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *