Till slut: bröllopshotell bokat

Vi har ju haft några turer kring vårt bröllopshotell nu. Och två gånger tidigare har jag skrivit att nu är allt minsann bokat och klart. Det var det tydligen inte, men NU är det det! 🙂

Det blir samma hotell som vi pratat om hela tiden: Elite Hotel Marina Saltsjöqvarn. Och det blir en svit. Priserna hade dessutom gått ned, och så fick vi rabatt för att jag är medlem, så det blev förstås mycket pengar, men inte dyrt. Galet bra.

Våra fina luftkonditionerade sviter har alla en fantastisk utsikt över vatten och Stockholms inlopp. Våra sviter ligger i torndelen av hotellet och är ca 70kvm stora. Sviterna är lyxigt utrustade och i vardagsrumsdelen finns soffgrupp, flat screen TV och matsalsmöbel. I sovrummet finns en stor skön king-size säng, arbetsbord och en flat screen kabel-TV med brett utbud av olika filmer och musik. Här finns även minibar, nespressomaskin, värdeskåp, samt strykjärn med strykbräda. Badrummen erbjuder hygienartiklar, hårtork samt en badkar med separat dusch. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *