Vårt bröllopsöl

Mijo, mannen som äger företaget jag jobbar på driver också ett nanobryggeri. Vi har en bar på jobbet med ölkranar och hela kittet. Johan är ölintresserad och har flera gånger testat de olika ölsorterna. Grundtanken med bröllopet är ”personligt” och med det i åtanke har vi bett Mijo brygga ett öl till oss. Igår hade vi after work och Johan (som också jobbar med oss) följde med. Det blev mycket ölsnack och vi bestämde att ja, vi ska ha öl på festen men även till förrätten! (De som inte dricker öl, jag inkluderad, får förstås annat). Jag lyssnade inte helt noga, så vet inte om de bestämde något om förrättsölen men till festen bestämde vi champagneöl.

Ska bli så kul med en alldeles egen bröllopsöl!

Ziggyöl med bakvänt z
20140605-111650-40610158.jpg

0 reaktioner till “Vårt bröllopsöl”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *