Funderar på att skippa brudbukett

Brudbuketten har jag funderat mycket på:

 1. Jag vill ha rallarrosor, det är finaste blomman.
 2. Åh, vita strama kallor och inget mer!
 3. Min mormor dog: rallarrosor it is, favoriten för oss båda.
 4. November, just det, då funkar inte rallarrosor.
 5. Lövkojor! Det påminner om rallarrosor, och de går att köpa i november.
 6. Vita kallor!
 7. Lövkojor!
 8. Vita kallor!
 9. Lövkojor!
 10. Varför ska jag ens ha brudbukett? Jag anmärker ju alltid på att det ser konstigt ut när kungligheter går omkring med buketter de fått. Dessutom är det slemmigt. Och jobbigt. Och jag kommer ju hålla Johan i handen. Hmm. Jag har ju köpt en bröllopshandväska. Av märket Furla. Alla som känner mig har koll på kopplingen Josefine + Furla. Kan jag ha min Furla istället för bukett?

Så har tankarna gått. Nu är jag mest förvirrad. Det viktigaste är att jag inte ångrar mig. Att jag inte ser tillbaka på dagen och tänker att jag borde haft en bukett. Sambon tycker att Furla är mycket bättre än blommor, men eftersom det är en brudspecifik fråga vill han ju att beslutet är mitt. Hmm. Ska nog fråga våra tre toastar om råd, de har alla haft egna bröllop.

4 reaktioner till “Funderar på att skippa brudbukett”

 1. Pingback: anavar bestellen
 2. Pingback: hawaiian mushroom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *