Möte med cateringbolaget

Som jag skrivit om tidigare har vi valt att anlita ett cateringbolag och låta dem sköta mer eller mindre allt. Vi ville helst ha en festplats som hade bröllopspaket klara, men när Kulturfyren nu inte har det har vi valt det näst bästa alternativet: att anlita någon som sköter allt.

Kulturfyren tipsade om två företag, och eftersom de är vana vid att arbeta i lokalerna ville vi börja med dessa cateringbolag. Ett av dem verkade bra, och vi har valt att gå vidare med Matsällskapet. Häromdagen hade vi ett första möte med dem.

Kommunikationen hittills har varit lite rörig, så för oss var det ett do or die-moment, men det klarade de av bra. Vi gick igenom hela dagen, fick svar på alla frågor, och fick några frågor att fundera på. Nu väntar vi på en uppdaterad offert.

6 reaktioner till “Möte med cateringbolaget”

  1. Pingback: Ks Quik 800

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *