Detaljer för bröllopsresan på gång

Vi bokade ju till sist bröllopsresan, och har inte ångrat våra val (3 nätter Reykjavik + 7 nätter New York + 6 nätter Las Vegas + 7 nätter New York + 1 natt Reykjavik) det minsta. Nu har vi börjar detaljplanera. Självklart ska den mesta tiden vara fri, men vissa saker behöver förbokas.

Vi förlovade oss på Brooklyn Bridge i New York och åt förlovningsmiddag på Smith & Wollensky. Inte bättre än någon annan restaurang men vi vill ändå gå dit igen, så det har vi bokat. Och jag som älskar musiken i Rock of Ages har fått med Johan på att se den på Broadway, de biljetterna köpte vi idag. Vi kikar också på två shower i Las Vegas, och så håller vi på att planera en ”Renewal of vows”-ceremoni á la Las Vegas-Elvis …

En kommentar till “Detaljer för bröllopsresan på gång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *