Haveri efter haveri

Det här har varit en kämpig vecka i bröllopsplaneringen.

Plötsligt hörde vår organist av sig: hon ska eventuellt på turné och kan inte spela. Hon hade dock redan fixat en ersättare, men det är osäkert när det blir klart vem som ska spela. Eftersom det ska in i vigselprogrammet vill vi gärna veta i god tid. Tanken är ju att vi ska ha allt sånt klart i god tid, så vi slipper stressa på slutet …

Organisten meddelade också att hon inte hittade noter till en av styckena hon ska spela. Så nu har vi gått hela veckan och haft ont i magen för att vi ska hitta en ny låt. Tills jag kom på att vi kanske hittar noter? En googling, och sedan hade vi en uppsjö. Har mailat henne nu för att se om det är notor som funkar.

Efter att ha ändrat tid för konsultation två gånger hörde hår/smink-tjejen av sig imorse. Och avsade sig hela jobbet pga privata skäl. Hon hade också hittat en ersättare, och lovade att jag skulle få samma sak till samma pris, men enligt ersättarens regler gäller helt andra (mycket sämre) villkor. Det försöker jag reda ut nu.

7 reaktioner till “Haveri efter haveri”

  1. Pingback: xo666

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *