Möte med toastarna

I går hade vi möte med våra tre toastar. Den ena är också best person (inser nu när jag skulle länka att jag inte verkar ha skrivit om detta, det får bli ett eget inlägg!).

Vi har ett körschema för hela dagen, mycket detaljerat. Det gick vi igenom med toastarna. De hade några frågor och en del hade vi svar på och en del hade vi inte tänkt på. Mycket bra att gå igenom det hela! Så nu har vi lågt en beställning på lila sugrör, skrivit till marschaller på inköpslistan och letat fram en koskälla vi fått av svärmor …

3 reaktioner till “Möte med toastarna”

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  2. Pingback: navigate here

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *