Ringarna på plats

Idag har vi hämtat ringarna!

Min förlovningsring är förminskad, uträtad (sex års användande hade gjort den lite sned) och uppolerad.

Förlovningsring

Min vigselring blev helt perfekt. Så sjukt glad att det blev ursprungsidén med fyrkantiga stenar. Det är alltså fyra safirer i förlovningsringen, en för varje år vi hade varit tillsammans när vi förlovade oss. Och tio safirer i vigselringen av samma orsak. Diamanten i mitten är för äktenskapet.

Vigselring

Vigselring

Jag ska väl ha förlovningsringen innerst eftersom den var först, men då blir det obalans, så den får vara ytterst istället.

Mina ringar

Sambons vigselring blev också jättebra. Han har en förlovningsring i borstat rött guld, och vigselringen är i borstat vitt guld.

Ringarna

(Fråga mig inte varför jag fotade med böjda fingrar, ser ju inte klokt ut.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *