Svensexa!

I lördags var det svensexa! Jag har intervjuat Johan om dagen:

Berätta om svensexan! Vad gjorde ni?
Först var vi nere i testgruvan som finns under Sickla köpkvarter. Det var kul! Jag har pratat om att gå dit i flera år. Det är helt galet att det finns en riktig gruva mitt i Stockholm, man tror man är i Kiruna. Vi gick ned för en trappa under Marcusplatsen och där öppnade sig en jättegruva. Vi gick i gruvgångarna, hade med oss en guide och fick lära oss massor om hur man spränger och så vidare.

Blodsockerfall gav oss ett kort stopp på McDonalds innan det var dags för bowling. Fräschaste bowlinghallen jag någonsin varit i! Bowling och öl, en jättegod IPA jag testade för första gången.

Hur gick det för er?
Vi var rätt dåliga allihop, men Kristoffer lyckades bäst.

Sen då?
Då var det dags för spa. Härligt! Stället hade pool, bubbelpool och relaxavdelning. Det fanns fruktfat och det trollades fram snacks och öl. Vi badade och jag fick massage. I poolen sjöng vi Kungen i djungeln och andra suspekta låtar. Kristoffer och Andres bidrog med massa babysimslåtar.

Sen bar det av hem till blivande svärfars lägenhet, bästa lägenheten för social samvaro. Jag fick i uppdrag att laga mat med de ingredienser som fanns, men jag gjorde mig till arbetsledare istället. Det blev olika korvar, skivad entrecote, lamm med hemgjord svampgräddsås, grönsaker och halloumi i ugn, sallad med gräslök och massa andra såser. Till det ett gott Ripasso. Sen blev det mest snack och musik. Kvällen avslutades när svärfar med flickvän kom hem. De hade varit på fest, var snorfulla och krävde vin. Ganska kul.

Var det någon kidnappning?
Mmm, Kristoffer, vår Best Person, hade sagt att han ville ha smakråd för att köpa en ny kostym till bröllopet, så han, hans fru och bebis, Josefine och jag åkte till Sickla och gick till Brothers. Där inne stod de andra. Josefine hade packat en väska som jag fick med mig.

Gick du på det?
Ja, men var lite misstänksam, alltid lite märkligt när det sker saker nära bröllop.

Hur sammanfattar du dagen? Blev den vad du ville?
En väldigt bra dag! En bra dag för alla som var med, inte bara för mig, alla fick uppleva saker tillsammans. Dagen var också ganska lugn och inte så prestationskrävande. Roligt! Jag hade hoppats på ett sådant här upplägg.

Svensexa

Svensexa

Svensexa

5 reaktioner till “Svensexa!”

  1. Pingback: Hotels in Latvia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *