Logistikproblem

Igår när vi hämtade drycken insåg vi att vi har logistikproblem. Tanken var att min pappa och min fasters man skulle lasta bilen och åka till både festlokal och vigsellokal en timme före vigseln (som är tiden vi får komma in i lokalerna). Det finns inte en chans att de hinner.

Igår körde vi vin, bubbel och cider och bilen var full. Med i leveransen ska också spriten, ölen, prylarna vara. Dessutom är det tungt. Att pappa skulle kunna fixa detta, iklädd kostym, på en timme i Stockholmstrafiken? Ingen chans. Nu har vi kontaktat Kulturfyren för att höra om vi får lämna saker dagen innan.

7 reaktioner till “Logistikproblem”

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *