Resa vs bröllop

Dagarna just nu känns ganska fulla. Men faktiskt mer på grund av resan än på grund av bröllopet. Att vara borta en månad och resa till tre helt olika klimat kräver sina förberedelser. Det är mycket persedelvård, tvätt, strykning och sånt. Och eftersom vi ska vara borta en månad måste vi ha koll på räkningar som kan komma, jag var hos kiropraktorn igår och ska på massage imorgon (min rygg ogillar att flyga). Och så vidare.

I söndags och igår sammanställde vi all info till alla medverkande. Det är fler än man tror. Festlokalen, inspicienten i vigsellokalen, cateringföretaget, Best Person, fotografen, toastarna, vittnena, smink&hår och så vidare. Det tog säkert tolv timmar totalt.

Annars har jag ägnat dagen åt att tvätta och stryka. Vi har varit i källaren och hämtat resväskor, jag har fixat en necessär (jag har alltid en packad, men nu är vi borta en månad och då räcker inte småförpackningar så jag har fått göra i ordning en större version). Mitt i allt fick jag samma känsla som när man pluggade: när det var dags att tentaplugga var det plötsligt oerhört viktigt att grovstäda skafferiet. Vi har extremt fina bardumsskåp hemma nu …

Åt lunch med pappa. Han – och hans bil – ställer upp och hjälper till med massa logistik så vi gick igenom allt. Torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag har bilen uppgifter!

Imorgon står inköp av icke-alkoholhaltig dryck, massage och fika med svärmor på schemat. Vi ska också gå igenom resan så vi har koll på alla flyg och biljetter.

En kommentar till “Resa vs bröllop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *