Busy day

Idag har det gått i ett! Vi har packat för resan, packat till bröllopet (vi bor ju på hotell natten före också), fixat ögonbrynen hos kompisen som ska fixa smink och hår, kört över allt som ska till festlokalen till pappa för vidare transport, stämt av allt med lägenhetsuthyraren i New York, åkt till mormors grav och tokstädat hela lägenheten. Det finns inget värre än att komma hem efter en resa och ha det stökigt. Nu ska vi ju vara borta i en månad, så det kommer ju hinna bli dammigt igen, men nu är det i alla fall grundrent. Men vilken dag! Middag åt vi först vid åttatiden.

Igår gick vi igenom hela resan. Printade ut flygbiljetter och hotellvouchers, utflyktsmail och showbiljetter. Galet mycket papper!

1

2

2 reaktioner till “Busy day”

  1. Pingback: his response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *