Jag älskar dem redan

Jag är ingen skoperson. Jag faller för handväskor, och i viss mån sjalar. Jag har jag ju mina fem väskor från Furla. Dessutom en annan italienare och en fransos. När det kommer till sjalar har jag många, men de har kostat max en hundralapp styck. Skor däremot har inte haft någon stor dragningskraft på mig. Tills häromdagen.

Pga fothelvetet har jag gått omkring i olika former av gympaskor hur länge som helst. Jag hatar att ha på mig gympaskor. Hatar. Häromdagen hade jag på mig en ny favoritklänning och jag riktigt kunde se hur snygg den skulle vara med ett par stövlar till. Jag stod inte ut längre. Snabbt in på nätet, klick klick och idag landade dessa hemma hos mig.

Nya skor

De är förstås inte perfekta för en trasig fot, men de är hyggligt ok. Och de är sjukt snygga, och vilken skinnkvalitet! Nu väntar jag bara på lite kyligare dagar så jag kan använda dem. Jag älskar dem redan.

14 reaktioner till “Jag älskar dem redan”

  1. Pingback: textile printing
  2. Pingback: Sciences Diyala
  3. Pingback: aksara178
  4. Pingback: bacon999
  5. Pingback: golden visa
  6. Pingback: sunwin
  7. Pingback: som777
  8. Pingback: ltobet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *