Några minuter i himmelriket

Min första Furlaväska köpte jag till mig själv i 30-årspresent. Nu är jag 31 och inne på väska nummer fyra.

Jag gillar väskor. Genom åren har jag köpt många, men de har alltid varit billiga. Förra året skulle jag flyga hem från Köpenhamn ensam och tittade extra länge i butikerna på Kastrup för att ha något att göra. Då hittade jag det italienska väskmärket Furla. Åkte hem och kollade upp det. Mycket dyrare än de väskor jag brukar köpa, men samtidigt inte sjukt dyra. De säljs inte i Sverige men nätet finns ju!

Den första var brun och kom till mig i juli. Nummer två, en svart följde därpå, i oktober. Trean, en beige i mocka köpte jag i år. Förra helgen var mamma och jag i London. London har en Furlabutik. Ni förstår hur uppspelt jag var? Hade förberett mig noga genom att se ut tre favoriter på nätet. I butiken tittade jag förstås på andra väskor också, men det blev den största nätfavoriten som fick följa med hem. Superkul att få gå omkring i butiken och jättekul att få se hur Furla slår i varor köpta i butik, det skiljer ju förstås en del från hur man får dem hemskickade.

Bäst av allt? Mamma slog till och köpte en Furla hon också!

4 reaktioner till “Några minuter i himmelriket”

  1. Pingback: superkaya88
  2. Pingback: Kardinal Stick
  3. Pingback: get more
  4. Pingback: superkaya88

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *