Mer moderat än Carl Bildt

Vaknade lite väl tidigt (5.00) och surfar runt lite. Hos Mymlan hittar jag Bloggparti.se. Testar förstås, och förstår inte riktigt hur den räknar? Granding hamnar på topp som (v)! Finns det något jag inte är så är det väl vänsterpartist.

Roligast av allt är dock att Kristoffer är mer moderat än självaste Carl Bildt! 🙂

5 reaktioner till “Mer moderat än Carl Bildt”

  1. Hej Josefine, kul att du provade bloggparti.se!
    Exakt hur den räknar vet jag faktiskt inte, då bloggparti.se använder uClassify för själva textanalysen. uClassify, som jag inte är kopplad till, är en svensk tjänst för just textklassificering. De har arbetat på sin klassificerare i två år och texterna analyseras med elva olika metoder.

    Så när Kristoffer blev mer moderat än självaste Carl Bildt (!!! 🙂 ) så jämförde klassificeraren texten på kristoffers blogg med texten från 700 svenska bloggar med känd partitillhörighet.

    Den kan givetvis inte analysera vad du tycker i olika frågor, men väl hur du skriver. I stor utsträckning så tycker jag att resultaten verkar relativt vettiga. Lite skoj förstås blir det ju när ssu.se kommer överst på v-topplistan. 🙂

  2. @Mattias Aspelund: Det är ju en rolig tjänst, men kommer alltid vara lite förorättad för att den tycker att jag skriver som en vänsterpartist! 🙂

  3. I simply wished to say thanks once more. I’m not certain what I might have accomplished without these aspects contributed by you concerning my situation. It has been the terrifying matter for me personally, but noticing this skilled tactic you treated that forced me to cry over delight. I’m happier for the support and as well , trust you realize what a great job you were undertaking educating many people thru a site. Most likely you haven’t come across any of us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *