Ett härligt frieri

Min vän Annaska gifta sig. Hennes pojkvän friade häromdagen.Jag tycker frierier är jätteviktiga, inte att de är tjusiga och traditionella utan personliga och härliga.

Och därför gillade jag sättet Anna blev friad till. De träffades genom ett spel (World of Warcraft) och pojkvännen skrev en ”viskning” och frågade om hon ville gifta sig. När hon vände sig om stod han där med ringar. Härligt! Och grattis! 🙂

2 reaktioner till “Ett härligt frieri”

  1. Haha… ja det var grymt kul 🙂 tackar tackar… såg inte att du hade skrivit här så jag läser igenom det jag har missat 🙂 Ja ni vet ju att ni är bjudna på dop å sånt sen men jag skickar ju självklart ut inbjudningarna sen när bebis har pluppat ut 🙂 När den nu behagar att pluppa ut. Bfd (beräknat födelsedatum) är nu den 13/2 🙂 så när som helst kan den ju faktsikt behaga komma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *