Nytt system i filmrummet

Vi har haft samma hemmabiosystem sedan jag först skaffade hemmabio. Då var systemet dessutom begagnat, Kristoffer var ursprungsägaren till Pioneersystemet från år 2001. Det har funkat jättebra hela tiden. Lite för bra. Vi kan ju inte dra på så högt längre. Och att då ha ett 5.1-system med allt vad det innebär i sladdväg har känts lite onödigt.

Så fyllde Johan år i förra veckan och fick ett nytt system av pappa. Rent tekniskt ett sämre system, men oj så mycket bättre för oss! Två apparater (en ”klump” och en subwoofer) mot tidigare åtta (dvdspelare, fem högtalare, subwoofer, lös display) och nästan inga sladdar alls. Och riktigt bra ljud!

9 reaktioner till “Nytt system i filmrummet”

 1. Nice 🙂 såg ju riktigt fint ut oxå… jo ibland kan sämre passa en bättre. Är det inte så värst ljudisolerat hemma hos er eller? Min killkompis håller på att bygga ett bio rum men de har ljudisolerat väggarna m.m.

 2. Tyvärr tänkte de inte på ljudisolering för framtida filmrum när de byggde huset 1889. 🙂 Väggarna är tjocka och isolerade, men tyvärr inte golvet/taket.

 3. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to
  be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they
  plainly don’t know about. You managed to hit the
  nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects ,
  people can take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *