Dags för nästa hantverkare

Förra veckan gjorde vi ju om golven på undervåningen. En hel söndag gick åt till att plasta in och ta bort saker. Hela veckan var det hantverkare här och vi fick ta oss ut och in genom övervåningen. Sen tog det en halv söndag att avplasta allt igen. Idag fick vi äntligen ta in möblerna igen, som stått i hallen, köket och sovrummet så länge.

Och nu börjar vi om. Nej ok, inte riktigt. Men imorgon kommer vår favorithantverkare Steffe (han är underbar! Bara att han ringer och frågar om vi saknar vår favoritmålare ger honom så många pluspoäng jämfört med alla dåliga stockholmshantverkare) och ska måla om i Filmrummet. Så nu tar vi bort och rensar igen. Och klämmer in allt i hallen och Biblioteket. Dessutom kommer svärmor imorgon. Hon brukar sova i Filmrummet. Får vi klämma in dig i Biblioteket också Lena? 🙂

4 reaktioner till “Dags för nästa hantverkare”

  1. Pingback: junte-se a nós
  2. Pingback: free sex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *