Mediebänk, biblioteksbord, soffbord …

Så! Nu har vi köpt en mediebänk! Snabbt jobbat tänker ni, men inte riktigt. Vi har letat i ett halvår ungefär. Bänken kommer redan på måndag. Dessutom fick vi tag på ett bord till biblioteket, och med hjälp av Johan och pappa så står det redan på plats.

Och så har vi hittat ett soffbord! Det har dock lite längre leveranstid.

6 reaktioner till “Mediebänk, biblioteksbord, soffbord …”

  1. Och alla möbler är fullständigt fantastiska! Men det gör ont i hjärtat att inse att vårt nuvarande soffbord är för stort för nya monstersoffan. Det är världens snyggaste soffbord! Det nya är dock inte långt efter — och framför allt är det betydligt mindre.

  2. Pingback: mejaqq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *