En lista passar en grå, regnig dag

Hittade denna hos Hanna.

1. Hur gammal är du om fem år? 34 år.
2. Vem var den senaste du träffade? Sambon eftersom jag nyss kom hem från ett möte och han mötte mig i dörren.
3. Hur lång är du? 174 cm.
4. Vilken var den senaste film du såg? The Contract med Morgan Freeman. Usel!
5. Vem ringde du senast? Mannen jag hade möte med i eftermiddags.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Gör en blogglista, vilken film såg vi senast? Til sambon.
7. Vad är dagens planer? Resten av dagen ska innehålla jobb, en tripp till Konsum, städning, matlagning och soffhäng.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? De skilde sig när jag var 5 men är fortfarande bra vänner.

10. När såg du senast din mamma? I förrgår då hon, min bror och jag hae ”mammamiddag”.
11. Vilken ögonfärg har du? Någon trist blå-grå.
12. När vaknade du idag? 07.07.
13. Har du någon gång hittat en katt? Knäpp fråga, vaddå hittat?
14. Vilken är din favoritplats? New York, Argentina, vårt Filmrum, vårt Mysrum.
15. Vilken plats föredrar du minst? Flygplan.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Stockholm.
17. Vad skrämde dig som barn? Sega råttor. (It’s a long story som jag bloggat om tidigare).
18. Vem fick dig att skratta senast? Linda på Innan du fanns.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nja. Jag har inga kvar, men hann väl äga tre stycken innan jag gick över till cd.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med lite kläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Sju.
23. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor och skor.
25. Är du social? Inte särskilt. Men jag tror att jag är hyggligt bra på att låtsas.
26. Vilken är din favoritglass? Glass är inte riktigt min grej. Piggelin kanske.
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Borde ju betala av lån, men skulle nog lägga 500 på lån, 300 på renovering och 100 på kul grejer.
28. Tycker du om kinamat? Sådär. Stekt ris och vegetariska vårrullar gillar jag. Inte så mycket annat.
29. Tycker du om kaffe? Nix.

30. Vad dricker du till frukost? Ingenting.
31. Sover du på någon särskild sida? Oh no. Rör mig massor. Har till och med hittat en tavla i sängen på morgonen.
32. Kan du spela poker? Texas Held ’Em kan jag.
33. Tycker du om att mysa? Älskar konceptet men är egentligen alldeles för rastlös.
34. Är du en beroendemänniska? Beroendemänniska?
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, en kille i min gymnasieklass.
36. Vill du ha barn? Jag vet inte, har inte bestämt mig än.
37. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite tyska och hygglig norska norska.
38. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, som medföljande, inte som sjuk.
39. Föredrar du havet eller en pool? Gillar båda lika mycket av olika orsaker. Om vi pratar bad, alltså. Rent generellt älskar jag hav.

40. Vad spenderar du helst pengar på? Vardagslyx, inredning och resor.
41. Äger du dyra smycken? Dyra och dyra, men föredrar äta framför fake i alla fall.
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Pepsi Max.
43. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, så svårt! Pass.
44. Välj ett ärr på din kropp? De fyra ärr jag har på handryggen efter dropp och blodprov. Ja, jag får ärr av att ta blodprov.
45. Vad har du för ringsignal? Strum.
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, hemma hos mamma tror jag.
47. Flirtar du mycket? Nej.
48. Vart togs din profilbild för din blogg? I San Cataldo, Italien.
49. Kan du byta olja på bilen? Har ingen bil, men ja, det skulle jag fixa.

50. Har du fått fortkörningsböter? Nej. Vilket beror på ren tur.
51. Vilken var den senaste bok du läste? Jävla John av Eva Dozzi.
52. Läser du dagstidningen? Ja,Dn på morgonen och Expressen på dagen.
53. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
54. Dansar du i bilen? Jorå.
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar inte på radio alls.
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? På eftermiddagens möte var jag så vidrigt att jag korrade hans presentation. Korren krafsade jag först ned på papper.
57. När var du i kyrkan senast? På farmors begravning 2008.
58. Vad ska du göra nu? Damma.

59 reaktioner till “En lista passar en grå, regnig dag”

 1. This web page is mostly a walk-through for all the data you needed about this and didn抰 know who to ask. Glimpse here, and you抣l definitely uncover it.

 2. I precisely wished to appreciate you once more. I’m not certain what I would have handled without the ways shown by you relating to such a subject. This was the scary scenario for me, nevertheless discovering your skilled manner you solved it took me to jump over delight. I’m just grateful for the support and trust you find out what a great job that you are carrying out instructing the mediocre ones using a site. Most probably you haven’t got to know all of us.

 3. I wish to voice my affection for your generosity for folks that have the need for guidance on this concern. Your special dedication to passing the solution all around was rather functional and have all the time helped people like me to reach their pursuits. Your amazing interesting help entails a lot to me and especially to my colleagues. Regards; from all of us.

 4. I definitely wanted to post a brief remark to be able to appreciate you for the precious solutions you are posting on this website. My prolonged internet lookup has at the end of the day been paid with wonderful strategies to talk about with my good friends. I ’d point out that we visitors actually are very much lucky to be in a fine website with so many lovely individuals with very beneficial principles. I feel quite blessed to have encountered the web page and look forward to really more brilliant moments reading here. Thank you once again for all the details.

 5. I and also my buddies were actually digesting the nice procedures located on your web blog and at once came up with a terrible feeling I had not thanked the website owner for them. All the boys came as a consequence excited to learn all of them and have honestly been tapping into them. We appreciate you being very considerate and also for having these kinds of superb information millions of individuals are really desirous to understand about. My sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.

 6. I precisely had to say thanks again. I do not know the things that I would’ve implemented without the actual solutions contributed by you regarding such field. It seemed to be a frightening crisis in my view, nevertheless noticing your well-written form you managed it forced me to cry over happiness. I’m thankful for this work and then expect you realize what an amazing job you are undertaking teaching people thru your web blog. I am sure you have never encountered any of us.

 7. I wish to show some appreciation to you for rescuing me from such a condition. After checking throughout the the net and meeting advice that were not helpful, I figured my entire life was well over. Being alive without the presence of approaches to the problems you’ve fixed as a result of your write-up is a critical case, and ones which may have in a wrong way damaged my career if I hadn’t noticed your web site. Your expertise and kindness in playing with every item was helpful. I’m not sure what I would’ve done if I had not come across such a solution like this. It’s possible to at this time look ahead to my future. Thanks very much for this high quality and effective help. I won’t hesitate to endorse your blog to anyone who needs counselling on this area.

 8. I actually wanted to develop a simple comment to appreciate you for some of the wonderful points you are giving out on this website. My rather long internet search has now been rewarded with high-quality facts to go over with my good friends. I ’d repeat that we site visitors are definitely lucky to be in a remarkable website with many lovely individuals with interesting things. I feel somewhat fortunate to have used the webpage and look forward to some more amazing times reading here. Thanks a lot once more for everything.

 9. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily superb possiblity to read in detail from this website. It is often very enjoyable plus full of a good time for me and my office co-workers to visit your website at the least thrice every week to learn the fresh guidance you will have. And of course, I’m so always amazed considering the superb guidelines you serve. Some 1 tips in this article are unequivocally the very best we have had.

 10. Needed to write you one bit of note to finally say thank you once again with the extraordinary things you’ve shared on this website. It has been certainly generous of people like you to convey unreservedly all a lot of folks could possibly have offered for sale as an e-book to get some dough for their own end, chiefly given that you might have done it if you ever decided. These tricks likewise acted to become good way to comprehend the rest have a similar interest just as my own to realize lots more on the subject of this condition. I think there are millions of more pleasant opportunities up front for individuals that scan through your website.

 11. I must show some thanks to the writer just for rescuing me from this circumstance. Because of browsing through the the net and obtaining ideas which were not powerful, I was thinking my life was over. Existing devoid of the solutions to the problems you have fixed through your main guideline is a crucial case, and the kind which may have in a negative way damaged my entire career if I hadn’t come across your web site. Your own personal skills and kindness in handling the whole thing was valuable. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t come across such a subject like this. I can also now look forward to my future. Thanks for your time very much for the high quality and sensible help. I will not hesitate to suggest the blog to anybody who needs care on this problem.

 12. I must express my gratitude for your kind-heartedness in support of people that really need assistance with your area of interest. Your personal dedication to passing the message up and down has been extremely functional and have really permitted ladies just like me to get to their endeavors. Your personal useful help and advice entails a lot a person like me and additionally to my peers. Best wishes; from all of us.

 13. I not to mention my buddies have been going through the best tricks located on the blog and so before long got a terrible suspicion I had not thanked the website owner for them. My men are actually stimulated to read through them and have now in fact been tapping into them. Many thanks for genuinely simply helpful and also for using some outstanding guides millions of individuals are really wanting to be aware of. Our own honest apologies for not saying thanks to you earlier.

 14. I have to express my appreciation to the writer just for bailing me out of this matter. Because of browsing through the online world and coming across suggestions which were not powerful, I thought my entire life was gone. Existing devoid of the approaches to the difficulties you have sorted out by means of your entire report is a serious case, as well as the kind which might have badly affected my career if I hadn’t come across your web blog. That talents and kindness in touching all things was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a stuff like this. It’s possible to at this point look forward to my future. Thank you very much for the skilled and result oriented guide. I will not think twice to suggest your web blog to anyone who wants and needs support on this problem.

 15. I’m just writing to let you know of the brilliant discovery my wife’s princess experienced studying yuor web blog. She picked up a good number of things, not to mention what it’s like to possess an ideal giving mood to have others without hassle master selected grueling subject areas. You actually exceeded people’s expected results. Thanks for showing these great, safe, educational and also easy tips about your topic to Janet.

 16. I wanted to put you that little word to be able to say thanks once again for your fantastic opinions you’ve documented in this case. This is really remarkably open-handed of people like you to make freely what a lot of people could have advertised as an electronic book in making some money on their own, precisely considering that you could possibly have done it if you considered necessary. The pointers in addition acted like a good way to be aware that most people have similar eagerness the same as my personal own to know a whole lot more when it comes to this matter. Certainly there are millions of more fun sessions in the future for individuals that look into your website.

 17. I have to express appreciation to this writer just for bailing me out of this situation. Because of looking throughout the world-wide-web and getting proposals that were not beneficial, I figured my entire life was over. Being alive minus the strategies to the problems you’ve solved through your entire site is a critical case, and the kind that would have in a wrong way affected my career if I hadn’t come across your site. Your good training and kindness in handling all areas was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a step like this. It’s possible to at this time relish my future. Thanks so much for the reliable and effective help. I won’t be reluctant to suggest your blog to anybody who will need support on this topic.

 18. I not to mention my buddies were analyzing the excellent secrets on your web page and then instantly came up with a terrible feeling I never expressed respect to you for those tips. Most of the men ended up certainly excited to read through them and have in reality been loving them. Thanks for turning out to be indeed kind and also for finding this sort of important themes millions of individuals are really desirous to learn about. Our honest regret for not saying thanks to earlier.

 19. Thank you so much for giving everyone such a memorable opportunity to check tips from this blog. It’s usually very lovely and jam-packed with a great time for me personally and my office co-workers to search the blog nearly three times weekly to learn the newest guides you will have. Of course, I’m also at all times fascinated with your mind-blowing things you give. Selected 4 tips in this posting are certainly the most beneficial I have had.

 20. I in addition to my guys were actually digesting the nice recommendations located on your website and then at once got a horrible suspicion I had not expressed respect to you for those techniques. All the men are actually consequently happy to study all of them and have now actually been enjoying them. We appreciate you genuinely very helpful and then for opting for this kind of incredibly good tips most people are really needing to understand about. Our sincere apologies for not expressing appreciation to sooner.

 21. Needed to draft you that bit of observation to help give thanks the moment again on the gorgeous pointers you’ve documented here. This is so unbelievably generous with you to convey extensively all a few individuals would have made available for an e-book to earn some dough for themselves, and in particular given that you might have tried it in case you wanted. The pointers in addition worked as the fantastic way to recognize that the rest have a similar desire much like my personal own to know many more when considering this issue. Certainly there are many more fun sessions ahead for many who read through your blog.

 22. I must express my respect for your kind-heartedness giving support to those people that absolutely need guidance on your content. Your very own dedication to getting the message throughout ended up being wonderfully insightful and has continually encouraged some individuals much like me to arrive at their aims. Your amazing insightful instruction indicates much a person like me and further more to my office colleagues. Warm regards; from all of us.

 23. I wanted to create you one bit of observation just to say thank you yet again about the pretty secrets you have shared on this site. This has been quite pretty generous of you to offer unhampered just what many of us would have advertised as an electronic book in making some bucks on their own, notably now that you might have done it in the event you considered necessary. The ideas as well worked like the fantastic way to realize that other individuals have the same desire just like my own to realize significantly more pertaining to this matter. I’m sure there are a lot more pleasant instances up front for folks who scan your blog.

 24. I intended to put you the tiny remark to finally give thanks the moment again with the extraordinary things you have documented at this time. It was quite shockingly generous of people like you to offer freely just what a few individuals would’ve advertised as an e-book to help make some bucks for their own end, especially since you might well have done it if you decided. The pointers likewise worked to be a easy way to recognize that the rest have the same zeal much like my personal own to learn many more with respect to this issue. I believe there are millions of more fun instances ahead for those who looked at your site.

 25. I would like to express my admiration for your kind-heartedness for individuals that should have assistance with this one content. Your personal commitment to passing the solution all through appears to be unbelievably productive and have specifically empowered others just like me to reach their dreams. Your interesting instruction can mean a great deal a person like me and still more to my office workers. Thanks a lot; from each one of us.

 26. I have to show thanks to you just for bailing me out of this type of issue. As a result of surfing around through the the net and seeing advice which are not helpful, I thought my entire life was over. Existing devoid of the answers to the issues you have sorted out by means of your good posting is a critical case, as well as the kind which might have negatively damaged my entire career if I had not noticed the website. Your ability and kindness in playing with all the pieces was useful. I am not sure what I would’ve done if I had not come upon such a point like this. I’m able to now relish my future. Thanks so much for this expert and results-oriented guide. I will not hesitate to recommend your site to any individual who needs and wants counselling about this subject.

 27. Thank you a lot for giving everyone an extraordinarily remarkable chance to check tips from this web site. It is usually very ideal and also stuffed with a good time for me personally and my office friends to search your website minimum thrice in one week to learn the fresh tips you have. Of course, I’m usually happy considering the unique secrets you serve. Selected two ideas in this article are indeed the most efficient I’ve had.

 28. Pingback: advice
 29. Pingback: ks quik 2000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *