Kapten Phil Harris död

Läste just på TVplanetens tv-blogg att Kapten Phil Harris är död. Phil är en av kaptenerna i Discoverys Dödlig fångst, på båten Cornelia Marie fiskade han krabba i Alaskas farliga vatten. Han har varit sjuk i flera säsonger (inte så konstigt eftersom han levde utan sömn och på cigaretter, kaffe och energidryck) och i förrgår satte en stroke stopp. Usch, så trist!

Edit: Aftonbladet skriver också.

2 reaktioner till “Kapten Phil Harris död”

  1. Thanks so much for providing individuals with an extremely remarkable opportunity to read critical reviews from here. It is usually so excellent and packed with a good time for me and my office friends to visit your blog at the very least three times in a week to read through the newest guides you have got. And indeed, I am usually contented with all the terrific tips served by you. Certain 1 ideas in this post are undoubtedly the most suitable we’ve had.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *