En text. Och en till.

Igår publicerades ett blogginlägg som fick mycket uppmärksamhet. Inlägget handlar om en man som vuxit upp med en dominant mamma. Efter att ha blivit tipsad om inlägget från flera olika håll läste jag det. Modigt, naket, tragiskt och smärtsamt. Men så läser jag kommentarerna. Där har mannens tvillingsyster kommenterat. Och plötsligt blev allt så mycket mer intressant. Läs inlägget. Men se till att läsa systerns kommentar också.

9 reaktioner till “En text. Och en till.”

  1. Åh herregud..
    Tragiskt och tankeväckande. Allt familjer gör för och mot varandra..

  2. Jag tyckte också att båda behövdes för att visa en helhet och hur komplext allt egentligen är. Samma människor, samma omgivning men ändå så olika minnen av vad som hänt. De har tolkat allt helt olika, både som barn och vuxna.

  3. Båda inläggen behövde läsas för att få en bild. En sak är säker: Det är inte lätt att vara mamma.Men en mamma bär en oändlig kärlek till sitt barn och den försvinner aldrig.

  4. Pingback: important link

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *