Idag har jag klämt på en Ipad

Och jag har fortfarande köpångest. Jag som brukar vara så snabb på köpbeslut kan inte bestämma mig. Fast nu tror jag i och för sig att jag vet vad jag vill i alla fall: jag vill ha en Ipad och jag vill ha den i 3G-versionen. Men jag vill inte betala något abonnemang för den. Jag har nog med fasta kostnader som det är och har dessutom fri data på två simkort i mitt avtal med Telenor.

Så; kommer 3G släppas obunden står jag först i kön!

6 reaktioner till “Idag har jag klämt på en Ipad”

  1. I as well as my pals happened to be looking at the good tips and tricks found on your web site and then then developed a horrible feeling I never thanked the website owner for those strategies. My boys are already as a consequence warmed to see them and have now surely been loving them. Appreciate your getting so thoughtful and for picking out this kind of fine subjects millions of individuals are really needing to understand about. Our sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

  2. Pingback: bonanza178

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *