En ny familjemedlem

* Uppdatering: jisses så många felskrivningar, jag är uppenbarligen inte kompis med Ipadens tangentbord än.

När Apple berättade om sin nya produkt, iPad, var jag först tveksam. Inte till produkten i sig, men mitt behov av den. Samtidigt är det svårt att förutse sitt behov och användande av en helt ny produkt. Jag funderade ett tag, men kom till slut fram till att jag ville ha en Ipad.

Jag valde den lite dyrare varianten, som har 3G och inte bara wifi och alltså kan användas överallt. Den anlände i onsdags kväll och redan på torsdagen utsatte jag den för ett riktigt eldprov; en heldag på konferens utan uppbackning av en dator. Jag använde den mer eller mindre nonstop under dagen och på kvällen var batteriet nere på 50%. Jämför med en Iphone som tar slut på två timmar av sådant användande, eller en laptop som väl klarar tre timmar.

Vad gjorde jag då? Jag surfade hejdlöst, twittrade, Facebookade (det var en konferens som uppmanade till detta), skrev anteckningar från konferrensen och konceptade fram en ny app. Dessutom hade jag Instant Messaging igång och jag laddade ned ny appar.

Jag har fortfarande inte vant mig vid den och använder den inte fullt ut än, men jag ser redan att vi kommer ha ett kärleksfyllt förhållande.

12 reaktioner till “En ny familjemedlem”

 1. Pingback: spin238
 2. Wow, fantastic weblog structure! How long have you
  ever been running a blog for? you made blogging glance easy.
  The full glance of your site is excellent, as neatly as the content!
  You can see similar here e-commerce

 3. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Many thanks! You can read
  similar article here: AA List

 4. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Appreciate it! You can read similar text here: Escape room list

 5. I have been surfing online greater than 3 hours nowadays, but I by no means found any fascinating article like yours. It’s beautiful price enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content material as you did, the web will probably be much more helpful than ever before!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *