Nya Stockholmsupptäckter

Efter vindsstädning och kräftskiva i lördags tog vi båten till Djurgården i söndags. Först en fika och sen tänkte vi promenera ut mot Waldemarsudde, men vek av på vägen. Och tur var det, för vi upptäckte (för oss) helt nya områden. Dels en jättefin del av Djurgården, alldeles bakom Grönan. Massa bostadahus, vackra kajer och Djurgårdsvarvet. Och så hittade vi en riktigt Stockholmspärla: Beckholmen. De flesta stockholmare har väl koll på giraffkranarna? Det är på Beckholmen de står. Endast en liten del av ön är öppen för allmänheten, men den delen är bra uppbyggd och man ser allt man vill se, bland annat de tre dockorna som är huvudattraktionerna på Beckholmen.

Hit kommer vi definitivt tillbaka!

Djurgården

2 reaktioner till “Nya Stockholmsupptäckter”

  1. I in addition to my buddies were reading the nice tactics from your site while at once developed a terrible feeling I never thanked the website owner for those secrets. The ladies are actually so glad to read through them and already have surely been taking pleasure in them. Thanks for turning out to be considerably helpful as well as for figuring out some impressive issues millions of individuals are really eager to understand about. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to you earlier.

  2. I and my guys came analyzing the excellent helpful hints from your web blog and so immediately came up with an awful suspicion I had not thanked the web site owner for those strategies. Most of the people are actually absolutely very interested to study them and have in effect absolutely been tapping into those things. Thanks for genuinely well helpful and then for pick out this form of exceptional resources most people are really wanting to know about. My honest apologies for not expressing gratitude to you sooner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *