Tävling: ”Anti-agehudvård för kvinnor i Norden”

Jag är medlem i Buzzador, en sajt som skickar ut produkter som man får testa och utvärdera. Just nu ska jag utvärdera ett hudvårdsset från ACOs Cliniderm.

Jag har använt produkterna i några dagar och visst märker jag en förbättring. Om det beror på just dessa produkter eller för att jag plötsligt använder produkter vet jag dock inte riktigt. 🙂

Jag har fyra minipaket över, så därför blir det en tävling.

För att varken jag, Buzzador eller Cliniderm ska fastna i lotterilagstiftningen måste tävlingen bestå av två delar.
1. Svara på denna fråga: Var kan du köpa Clinidermprodukter? Svaret hittar du bland annat på Cliniderm.se. Du måste maila in svaret på frågan till mig på josefine@granding.nu.
2. Motivera varför du ska vinna i en kommentar till detta inlägg. Det behöver absolut inte vara en superseriös motivering.

Vinnare publiceras här den 24 januari, så jag behöver ditt tävlingssvar senast den 23 januari.

Mer om produkterna
I paketet ingår:
Active Protection Day Creme
Age Delay Serum
Ultra Soft Cleansing Milk
Barrier Repair
Optimal Strength Night Creme
Ideal Balance Skin Tonic

Cliniderms produkter från ACO säljs enbart på Apoteket.

39 reaktioner till “Tävling: ”Anti-agehudvård för kvinnor i Norden””

 1. Jag lovade mig själv att låta 2011 gå i skönhetens tecken.
  Tyvärr fanns ingen hjälp att få i tomtesäcken.
  Så jag hoppas nu på hjälp från dig.
  Att styra upp organdet, som är lindat kring mig! 😀

 2. Nu har jag skickat in mitt svar och hoppas jag har tur att vinna
  för det här är produkter som passar mig som kvinna.

 3. Svaret skickat.
  Tänkte jag skulle unna mig en semesterresa och då passar det ju perfekt med dessa miniprodukter.Så kanske min resa kan börja så här….

 4. Dags för vintertblek hy att få sitt
  hoppas på hjälp ifrån Cliniderms hudvårdskit
  att förändra mitt trötta nylle
  till glimrande fräscht ifrån glåmigt helylle
  ty även om skönhetens sägs sitta inuti
  så behövs lite hjälp för att naturen stå bi!

 5. Motivering:
  Huden behöver sin vård
  särskilt när vintern blivit hård
  Ålderstecken börjar ge sig till känna
  jag hoppas jag har tur och vinner denna.

 6. Min Motivering lyder: Jag är en fattig student som vill skämma bort min mamma lagom till hennes födelsedag, ( 1 feb ) ens mamma förtjänar alltid lite lyx, men speciellt extra till hennes födelsedag, så när jag såg denna tävling så blev jag superglad för att hon specifikt önskat sig hudvård i present.. Så nu håller jag tummarna, mvh Petra

 7. Som ensamstående mamma till 2 barn OCH student, är det knappast hudvårdsprodukter till mig själv pengarna går till. Det skulle verkligen göra mitt 2011 lyxigare om jag vann lite ego produkter 😉

 8. Detta är en härlig gåva till mig. Jag är 14 men visst ser jag ut som 16… Enligt okända personer.

 9. Gubben har så nariga händer så det är rent obehagligt när han smeker mig.
  Själv skulle Age Delay Serum göra underverk med mig och locka honom till beröring.
  Vi skulle båda vinna!

 10. Att åldras tillhör naturens gång
  med eller utan ”klagosång”…
  Cliniderm ger huden den chans
  den inte får någon annan stans.

 11. Efter det mina barn jag fått
  jag ej unnat mig något flott.
  Detta paket tycks
  vara ett paket med lyx
  och jag hoppas nu jag detta paket kan vinna
  så att jag igen kan bli en fräsch kvinna!

  Jag hoppas jag vinner!
  Mvh

  Elizabeth Johansson
  elizabeth_johansson@hotmail.com

 12. Har mailat dig nyss 🙂

  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  Mvh//Malin

 13. Jag skulle vilja vinna för att få prova något nytt. Har hört talats om dom här produkterna men aldrig så har jag provat.

 14. Clinidermprodukter köper jag på Apoteket men jag har hittills inte provat det.

  Jag är en kvinna som fyller 50 år nu i januari och nyligen arbetslös. Märker att min hy får ålderstecken.
  Skulle vilja vinna denna fina present så jag kan vårda mitt yttre och se attraktiv ut när jag nu uppsöker potentiella nya arbetsgivare.

 15. Vill slippa köpa fel produkter och hitta dem perfekta produkter som passar för min hy.

 16. Ett mejl flög precis in i din inkorg .)

  Anledningen till att jag vill vinna är att jag skulle vilja ge det här kitet till min lillasyster som fyller 20 år på självaste Alla Hjärtans Dag 🙂

  Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

 17. Jag som reser jämt och ständigt söker alltid nya små favoriter till flygnecessären!

 18. Efter det mina barn jag fått
  jag ej unnat mig något flott.
  Detta paket tycks
  vara ett paket med lyx
  och jag hoppas nu jag detta paket kan vinna
  så att jag igen kan bli en fräsch kvinna!

  Jag hoppas jag vinner!
  Mvh

  Elizabeth Johansson
  elizabeth_johansson@hotmail.com

 19. Skulle verkligen behöva en ”knuff” då jag aldrig kommer mig för att köpa hudvårdsprodukter men gärna skulle vilja pröva

 20. Ju äldre jag blir och allt börjar hänga ner,

  behöver huden hjälp mer och mer,

  jag skulle gärna testa Cliniderms produkter,

  hoppas att de har fräscha lukter!

 21. Ett ansiktslyft skulle jag behöva – när jag bland människor ska omkring ströva.
  Men det är inget alternativ att tvingas ta till kniv
  Så för att få en hy så fin och skön sällar jag mig nu till tävlingskön.

 22. Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Min känsliga hy är ganska besvärlig, särskilt nu under vintertid, den är helt hopplös och det är verkligen inte roligt att se sig själv i spegeln. Jag har provat mig igenom tiotals produkter utan att ha lyckats att hitta rätt. Har dock hört mycket gott om Cliniderm och hade hoppats komma med i Buzzadors kampanj för att prova produkterna, men utan lycka. Därför hoppas jag att jag har turen på min sida istället och har möjligheten att ta del av kampanjen på detta vis.

  Med vänlig hälsning
  Andrea
  andrea.sandell@gmail.com

 23. Jag är en kvinna med mogen hud. Är trött på ålderstecken och söker de rätta produkterna för att bromsa tidens framfart. Har en känslig hy och jag tror att Cliniderm kan passa mig. Skulle så gärna vilja testa hela sex produkter i en söt gåvobox:)
  Jag har mailat dig.

  Mvh Annelie M
  a.e.m-49@hotmail.com

 24. När jag hämtade min son på fritids så var det en pojke som frågade om jag var hans mormor :-S
  Jag behöver Cliniderm! Fort!

 25. Brrr – tror jag får spader,
  avskyr vinter och minusgrader.
  Evigt mörker och huden tappar färg,
  kylan går genom ben och märg.
  Hudproblemen är ack så besvärliga,
  och bra produkter blir oumbärliga.
  Men istället för att jag klagar och svär,
  hoppas jag på Cliniderms Cream and Repair!

 26. Jag har mailat dig.

  Jag vill vinna för att stärka min hud som far illa av vinterns kalla och torra luft. Det blir inte bättre av att mitt jobb gör så att jag måste vistas utomhus emellanåt.

  Tyvärr är min rimförmåga tämligen obefintlig så jag får hoppas på tur. 🙂

  Kram

  evamar

 27. Jag vill göra som du, börja använda välgörande och vårdande produkter! Och bra sådana! Känner att det är hög tid att börja bry sig om sin kära hy nu 🙂

 28. Som nybliven mamma håller jag på att växa ur min necessär. Plötsligt är den fylld av babyolja och våtservetter. Hudvårdsprodukter i miniformat vore super.

 29. Efter att ha lämnat storstan för ett liv i fjällen har utmaningen för min hy blivit större än jag räknat med. Det växlande vädret och den torra luften förvirrar mitt ansikte som bland annat reagerat med finnar a la tonåring.

  Nog för att jag vill se ung ut men inte på det viset… 😉

  Jag vill gärna testa Cliniderm och se om det kan hjälpa i mitt nya klimat.

  Mvh Anna

 30. Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

 31. Jag vill vinna ett Cliniderm-paket till min älskade flickvän. Hon gillar krämer och sånt men det är så svårt att veta vad hon vill ha. Nu skulle hon dels få en överraskning och förhoppningsvis (om hon gillar produkterna) vet jag vad jag ska köpa till henne på hennes födelsedag.

 32. Har mailat svaret på frågan till dig =)
  Jag stötte på dessa produkter av en slump när jag var inne på apoteket och de hade dessa på erbjudande. Jag köpte en hudkräm för att testa, och nu är jag frälst! Den var superbra! Jag som aldrig hittar något som passar mig. Synd bara att de ska va ganska dyra, för hade velat testa de andra produkterna också. Hoppas jag får en chans att göra det här!

 33. Använder dagligen rengöringscreme el. mjölk samt dagcreme. Är över 60 år gammal o folk frågar ofta, vad jag gör, för att hyn lyser så? Är gammal hälsokosthandlare, där man hittar bra natur kosmetik. Men testat många märken, som apoteket har att erbjuda och varit mer än nöjd med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *