Idag firar jag inte

Jag vägrar fira en kvinnodag. Jag firar kvinnor, män, människor varje dag. Och försöker slåss för jämställdhet hela tiden, i både stort och smått. Så skrev jag på Facebook idag. En del höll med mig, andra inte. Ett argument var att kvinnor har en dag, männen 364.

Det tycker jag inte alls. Endast om vi låter männen ha 364 dagar mot kvinnans en, blir det sant. Hur många plumpa gubbskämt om ”låt kvinnorna ha en dag, hö hö” hör man inte idag? Jag nöjer mig inte med en dag, jag vill inte ha en dag. Jag förutsätter att alla dagar är mina dagar och agerar så. Det tror jag är enda sättet att nå jämställdhet.

10 reaktioner till “Idag firar jag inte”

 1. Pingback: Exness.com
 2. Wow, incredible weblog format! How long have you been blogging for?
  you make running a blog look easy. The full glance
  of your website is fantastic, as smartly as the content!
  You can see similar here dobry sklep

 3. Hi there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg
  it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be
  benefited from this web site. I saw similar here: Najlepszy sklep

 4. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with
  SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  success. If you know of any please share. Appreciate it!

  You can read similar text here: Najlepszy sklep

 5. Pingback: barber Melbourne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *