Inte längre på undantag

Jag har jobbat med ”mobilt för media” sedan 2002. Mobilt har levt, och lever fortfarande, lite på undantag i mediebranschen. Av storsatsningar blir det halvmessyrer och av planer på hela mobilavdelningar blir det en person. Samtidigt som man kastar ut många miljoner på projekt som läggs ned efter någon eller några månader låter man mobilt tuffa på.

Detta har förstås varit frustrerande ibland men något jag är van vid och ett sätt jag är van vid att arbeta på. Att slåss för mitt arbete och min produkt är helt enkelt något jag gjort i många år.

Efter två, snart tre månader som konsult inser jag att det är den största förändringen. Folk betalar dyrt för min tid och vill också implementera och ta del av det jag har att förmedla. Jag jobbar inte på undantag längre.

Självklart hoppas jag, som ”mobilperson”, att mediebranschen verkligen tar ett grepp om mobilt, men jag har trivts med att fightas. Även om jag måste säga att det är ganska vilsamt att inte behövs slåss för tillfället.

12 reaktioner till “Inte längre på undantag”

  1. Pingback: Scrunchies
  2. Pingback: spin238
  3. Pingback: bacon999
  4. Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make blogging look easy. The total look of your site is fantastic, as
    well as the content! You can see similar here e-commerce

  5. Pingback: sahabatqq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *